4×4 rijden italie

Onder leiding van een gids kunt u 4×4 rijden in italie,  we maken dag-tours door de mooiste gebieden van centraal Italië. Wij weten in Umbrie en Toscane de mooiste paden waardoor 4×4 rijden in italie een supervakantie gaat worden.

Waar 4×4 rijden Italië

Off Road Italië organiseert 4×4 rijden in italie in de regio’s Toscane en Umbrië, een bergachtig gebied waar je oneindig kan rijden. We rijden door onbewoonde gebieden waar de tijd al meer dan 100 jaar lijkt stil te staan, langs kastelen, mooie borgo’s en verlaten dorpjes. Heerlijk weer, fantastisch uitzichten een goed verblijf en lekker eten behoren bij ons tot de standaard ingrediënten.

Vanuit Amsterdam is het ca. 1,500 km rijden.

Indien u met het Vliegtuig zou willen komen is dit ook zeer goed te doen, er is al een luchthaven 35 km. van ons vandaan. Klik hier voor meer info over vliegen naar Off Road Italie

4x4 rijden in italie de landkaart

 

 

 

 

 

 

Het verblijf

U verblijft in onze Villa Palladio. In villa Palladio zijn zes 2-persoons slaapkamers en vier badkamers. Verder is er een algemene ruimte voor ontbijt en waar men s’ avonds bij terugkomst een (of meer…) biertje kan nuttigen.
Voor meer informatie over het verblijf klik hier, of in de rechterbalk.

als u 4x4 wilt rijden in italie dan is dit uw verblijf

Villa Palladio

Als u 4x4 wilt rijden in italie dan is dit uw verblijf

Villa Palladio

 

 

 

 

 

Hoeveel kilometer rijden we per dag ?

Afhankelijk van de intensiteit van de route zal er tussen de 60 en 120 km. per dag worden gereden.

Extreem of makkelijk ?

Het niveau zal volledig aangepast worden aan jullie wensen. Het spreekt voor zich als u nog niet zo ervaren bent dat we niet de extreme passages gaan opzoeken. Mocht u gevorderd zijn en wilt het extreme opzoeken, hebben we van alles voor u in petto…

De dagindeling

We maken dagtochten en keren iedere dag weer terug op locatie.

  • We vertrekken na het ontbijt om 9.00 uur.
  • Indien de route het toelaat en er de behoefte aan is gaan we om een uur of 11.00 een kopje koffie drinken.
  • Rond 13.00 uur gaan we in een goed restaurant eten. De Italiaanse keuken is om van te smullen, we besparen er niet op ! Ik hou zelf ook van een goed middagmaal…
  • Afhankelijk van de route zullen we rond 17.00 uur weer naar huis keren.

Eenmaal aan huis aangekomen is er tijd om nog eventueel wat te sleutelen.

Natuurlijk kun je gebruik maken van het zwembad en af en toe eens in de ijskast kijken, wij weten door onze jarenlange ervaring wat jullie lekker vinden….

De Gids

Ik, Robert Kreuze ben jullie gids. Ik ben Nederlander (euhh Limburger…) en ben geboren in 1966, als je meer over me wilt weten klik dan hier
De Italiaanse taal spreek ik uiteraard vloeiend en weet de meeste mooie paden te vinden van centraal Italië.

Zoover Award Winaar 2014 !

Met trots kunnen we ook nog melden dat we in 2014 de Zoover Award hebben gewonnen ;-)). We zijn door de beoordelaars van de vakantiebeoordelings-site Zoover uitgeroepen tot het beste appartement / accommodatie in Italië !!

Klik op de Zoover-link en zie de beoordelingen die we hebben gekregen. Het gemiddelde punt dat we gekregen hebben is 9,5.

Logo jpg